If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЧИСТА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И РЕДОВНОТО ОДРЖУВАЊЕ НА КОМУНАЛНАТА ХИГИЕНА ВО ГРАДОТ – набавено ново специјално возило за подигање на смет
19009
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19009,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЧИСТА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И РЕДОВНОТО ОДРЖУВАЊЕ НА КОМУНАЛНАТА ХИГИЕНА ВО ГРАДОТ – набавено ново специјално возило за подигање на смет

Дата

February 24, 2022

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Народните пари мора домаќински и одговорно да се трошат.
Еден од нашите приоритети за модерна општина е секако зачувувањето на чиста животната средина и редовното одржување на комуналната хигиена во градот.
Нашето јавно комунално претпријатие ЈП„Плаваја“ набави ново специјално возило за подигање на смет со што ја подобруваме услугата за собирање на сметот во нашата општина.
Се надеваме дека со тоа уште повеќе ќе ја зголемиме јавната свест за важноста на екологијата и незагадувањето.
Градоначалник Ацо Ристов