If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НАСЕЛБА РАКЛИШ ДОБИ НОВ КОМПЛЕТНО ОБНОВЕН ПАРК И ДЕТСКО ИГРАЛИШТЕ
10414
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10414,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НАСЕЛБА РАКЛИШ ДОБИ НОВ КОМПЛЕТНО ОБНОВЕН ПАРК И ДЕТСКО ИГРАЛИШТЕ

Дата

May 29, 2015

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Проектите со кој го унапредуваме квалитетот на живеење во сите урбани средини е наше секојдневие-Задоволни и среќни граѓани наш приоритет

 

Населба Раклиш доби нов комплетно обновен парк и детско игралиште по најсовремени стандарди за модерно и урбано живеење.

 

Со овој прекрасен парк и со поплочувањето на тротоарите со бекатон плочки целосно е облагороден центарот на Раклиш.

 

Да споменеме дека овој парк е дел од предизборната програма на Градоначалникот Сашко Николов за детско катче во секое населено место која иако во целост е реализирана продолжува да се реализира и во други населени места кој не беа опфатени во програмата.

 

Наскоро такви катчиња ќе никнат и во населените места Злеово и Подареш со што доаѓаме до бројката од четиринаесет изградени детски паркови во досегашниот мандат, овде не застануваме ќе продолжиме со изградба на детски паркови во сите населени места бидејки сме убедени дека детската радост и смеа кој се наш приоритет немаат цена.