If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЕМ НА ГОСТИТЕ ОД РУСИЈА, ЧЛЕНОВИТЕ НА АНСАМБЛОТ „МОЛОДОСТРОЈ“
13007
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13007,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЕМ НА ГОСТИТЕ ОД РУСИЈА, ЧЛЕНОВИТЕ НА АНСАМБЛОТ „МОЛОДОСТРОЈ“

Дата

November 02, 2017

Категорија

Вести, Култура

Градоначалникот Герасим Конзулов оствари прием на членовите на Ансамблот  „Молодострој“ од Кострома, Русија, и членовите на ФА „Китка“ од Ораовица кој се домаќини на овој ансамбл кој е по втор пат гостин во нашиот град и општина. Градоначалникот Конзулов им посака добредојде на гостите од Русија и пријатен престој во нашата општина Радовиш. 

 

Во текот на вечерните часови во Центарот за Култура „Ацо Караманов“ Радовиш беше одржан заеднички концерт на ФА „Китка“ од Ораовица, и гостите Ансамблот „Молодострој“ од Кострома, Русија.