If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ
11482
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11482,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради зголемениот обем на работа за пријавување на бесправни објекти, се известуваат сите заинтересирани граѓани, дека Архивата во Општина Радовиш при сектор за урбанизам, животна средина, комунални работи и локален економски развој, ќе работи (за прием на барања) среда и четврток со продолжено работно време до 20,00 часот, на 30.03.2016 год и на 31.03.2016 год. Работно време од 7,30 до 20,00 часот.

izv

Дата

March 30, 2016

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија