If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови на територијата на Општина Радовиш
13171
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13171,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови на територијата на Општина Радовиш

Дата

November 29, 2017

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Се известуваат сите правните и физички лица, дека се распишува: Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови на територијата на Општина Радовиш.

 

Јавниот повик се распишува согласно на член21 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл.в. на РМ бр.199/2014,42/2015,44/2015,31/16) за период од најмалку 30 дена од објавата за сите заинтересирани физички и правни лица.

 

  • Во период од 30 дена, сите заинтересирани физички и правни лица треба да достават иницијативи за изработка на Урбанистички планови од   член7, став(1), точка2, алинеи 2, 3 и 4 од Законот за Просторно и Урбанистичко планирање, во електронска  форма преку информацискиот систем е- урбанизам  или во писмена форма.

 

pdf-icon   ЈАВЕН ПОВИК