If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕРАСИМ КОНЗУЛОВ ДЕНЕС ОДРЖА ПРИЕМ НА ЛИЦАТА КОИ ГО ФАТИЈА КРСТОТ НА ВОДИЦИ
13621
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13621,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕРАСИМ КОНЗУЛОВ ДЕНЕС ОДРЖА ПРИЕМ НА ЛИЦАТА КОИ ГО ФАТИЈА КРСТОТ НА ВОДИЦИ

Дата

January 26, 2018

Категорија

Вести

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ НА ЛИЦАТА КОИ ГО ФАТИЈА КРСТОТ НА ВОДИЦИ

 

Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов, денес одржа прием на сите лица кои за празникот Богојавление – Водици ги фатија светите крстови во општина Радовиш.

 

На овој прием од страна на Градоначалникот беа доделени предвидените награди за сите среќни добитници. Никола Атанасов кој го фати светиот крст во Радовиш доби награда 40” Телевизор, а останатите момчиња добиа парична награда од 7,000 ден.

 

Беа наградени следните момчиња :

Никола Атанасов (Радовиш)

Мартин Глигоров (Раклиш)

Дине Цинцовски (Ораовица)

Роберт Коцев (Подареш)

Мите Маринков (Јаргулица)

Герчо Милчев (Покрајчево)

Стојче Илиев (Злеово)

Серафим Стојанов (Калугерица)

 

На крајот, Градоначалникот на сите им посака многу здравје, среќа и бериќет ним и на нивните семејства.

 

Photo Gallery - Фото Галерија