If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | XXXIV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
16867
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16867,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

XXXIV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Категорија

Вести, Известување, Совет

Закажаната 34 Седница на Советот на Општина Радовиш се одржа во Салата за состаноци, на седницата беше Дневен ред од 61 точка, и надополнета со уште една точка.

Поради неусогласеност на ставовите седницата беше прекината.

 

Од предложените точки на Дневниот ред се донесени само шест, по што беше прекината. По дополнителна координација на советничките групи се договори во најкратко време да се закаже продолжение на истата.

 

download  РЕШЕНИЕ