If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Известување
45
archive,paged,tax-portfolio_category,term-izvestuvanje,term-45,paged-9,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 55 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 55 седница на Советот на општина Радовиш.     Седницата ќе...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА СО БРОЈ НА ПОСТАПКА: 33967, ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ

  |     |   No comment

Врз основа на член 44, став 5 од законот за Урбанистаичко планирање (Сл. Весник  Бр. 32/2020) Градоначалникот на општина Радовиш по доставен предлог за одобрување на Планска програма, Ви доставува предлог за одобрување на Проектна Програма за изработка на Урбанистички Проект со ПЛАН ЗА ФОРМИРАЊЕ...

Прочитај повеќе

ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ИНСТРУКТОРИ ВО ПОПИСНИОТ РЕОН БР. 9  РАДОВИШ

  |     |   No comment

ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ЛИЦА КОИ ВО  ПОПИСОТ  НА НАСЕЛЕНИЕТО, ДОМАЌИНСТВАТА И СТАНОВИТЕ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА , 2021 ГОДИНА ЌЕ БИДАТ АНГАЖИРАНИ ВО СВОЈСТВО НА РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ ВО ПОПИСНИОТ РЕОН БР. 9  РАДОВИШ....

Прочитај повеќе

JАВЕН КОНКУРС ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ ОД ОБЛАСТА НА КУЛТУРАТА ЗА 2021 ГОД.

  |     |   No comment

Врз основа на член 22 став 1 од Законот за локална самоуправа (Сл.весник на Р.М. бр. 05/02), член 15 став 1 од Статутот на општина Радовиш (Сл. гласник на општина Радовиш бр. 05/02) а согласно донесената годишна Програма за активности од областа на културата во...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 54 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 54 итна седница.     Итноста на седница беше поради дополнителни сознанија дека е скратен рокот за доставување на Одлука за давање согласност за упис на ученици во прва година во СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш за учебната 2021/2022 година, како и...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 54 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 55  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 54 седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Вчера во СОУ „Коста Сусинов“ беше одржано продолжението од 53 седница на Советот на општина Радовиш. На оваа седница се работеше со дневниот ред кој беше претходно донесен и продолжен со разгледување после седмата точка од прекинувањето на седницата поради немање кворум за работа....

Прочитај повеќе

СПИСОК НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

  |     |   No comment

СПИСОК НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ Група 1 - 11.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“ Група 2 - 11.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“ Група 3 - 11.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“ Група 4 - 11.03.2021 година. 12.00...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 53 седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе