If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Соопштенија
39
archive,paged,tax-portfolio_category,term-soopstenija,term-39,paged-17,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ОДЛУКА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК

  |     |   No comment

Согласно член 52 од Законот за административни службеници објавуваме Одлука за унапредување на административен службеник по интерен оглас број 1/2018     ОДЛУКА (погледни или превземи)...

Прочитај повеќе

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ СО ЧЕСТИТКА ДО ВЕРНИЦИТЕ КОИ ГО ПРОСЛАВУВААТ БОЖИК СПОРЕД ГРЕГОРИЈАНСКИОТ КАЛЕНДАР

  |     |   No comment

По повод празникот Христово раѓање – Божик градоначачникот Конзулов упати писмо со честитки до сите граѓани од католичка вероисповед.   „Ми претставува особено задоволство во овие празнични денови да Ви го честитам големиот празник на Христовото раѓање – Божик.   Секоја година Христовото раѓање е нова надеж за подобро...

Прочитај повеќе

ОДЛУКА за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2018/19 год.

  |     |   No comment

Врз основа на чл.22, став 1, точка 8 од Законот за Локална самоуправа, чл. 43, став 1, од Статутот на општина Радовиш и врз основа на член 9 од Правилникот за доделување на стипендии на талентирани ученици од основното и средното образование во општина Радовиш...

Прочитај повеќе

ЈАВНО ОБЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2019 ГОДИНА

  |     |   No comment

  Предлог Буџетот на општина Радовиш за 2019 година овде на овој линк може да го погледнете или превземете   ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2019 ГОДИНА                                          ...

Прочитај повеќе

ИНТЕРЕН ОГЛАС број 1 /2018 за пополнување на работни места со унапредување

  |     |   No comment

Врз основа на член 48 од законот за административните службеници (,,Службен весник на Република македонија број.27/2014,48/2015,154/2015,5/16,142/16 и 11/2018)како и член 2 од Правникот за формата и содржината на интерниот оглас,начинот на поднесување на пријавата за унапредување,начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто,како и начинот...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ДО ДОВЕРИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА РАДОВИШ И ДОВЕРИТЕЛИТЕ НА ЕДИНКИТЕ КОРИСНИЦИ ОСНОВАНИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 8 став 1 од Законот за финансиска поддршка на единиците на локалната самоуправа и единки корисници основани од единиците на локалната самоуправа за финансирање на доспеани, а неплатени обврски (''Службен весник на РМ'' бр.209/18), Градоначалникот на Општина Радовиш објавува        ...

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА РАДОВИШ И СОУ „КОСТА СУСИНОВ“- РАДОВИШ, ЗА УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА

  |     |   No comment

  К О Н К У Р С за стипендирање на ученици во основните училишта во општина Радовиш и СОУ „Коста Сусинов“- Радовиш, за учебната 2018/2019 година   За учебната 2018/2019 година, општина Радовиш ќе додели:   ЗА ТАЛЕНТИРАНИ УЧЕНИЦИ ИСКЛУЧИВО ПО ОСНОВ НА ПОСТИГНАТ УСПЕХ – БЕЗ СОЦИЈАЛНИ КРИТЕРИУМИ  16...

Прочитај повеќе