If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-11,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ОДРЖАНА 51 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на Општина Радовиш ја одржа 51 работна седница на која беа предвидени повеќе точки во дневниот ред. Исто така Советот ги усвои и извештаите донесени од комисиите при Советот на општина Радовиш...

Прочитај повеќе

50. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Во салата на Советот на општина Радовиш денес беше одржана 50 та седница на Советот. На оваа седница се работеше со претходен донесен дневен ред од 21 точки, а седницата ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски. Покрај советничките прашања на денешната седница, советниците ги разгледаа и освоија одлуките...

Прочитај повеќе

49. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Од денес Советот на општина Радовиш со нов член- Павлина Арсова која влегува во составот на Советот од советничката листа на опозицијата.   На денешната седница на Советот на општина Радовиш свечена заклетва пред присутните даде новиот член на Советот на општина Радовиш Павлина Арсова, по што советниците...

Прочитај повеќе

48. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Покрај редовните 15 точки од дневниот ред Советот денес ги усвои годишните извештаи за 2015 год. на ОУ ЦК „Ацо Караманов“, потоа на ОНБ „Браќа Миладиновци“ потоа годишниот извештај на ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа за 2015 год., како и Програмата за работа на...

Прочитај повеќе

47. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Покрај советничките прашања на денешната седница членовите на Советот на општина Радовиш расправаа по 29 точки од дневниот ред. На ова седица беа усвоени и два важни документа за општината Програмата и акциониот план за енергетска ефикасност на општина Радовиш 2016-2018 год. Донесена одлука за аплицирање на...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 45 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

 Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата 45 редовна седница. На оваа седница заседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 12 точки.   Овде беа разгледувани и усвоени Програмата за спроведување на општи мерки за заштита на населението...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 43 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата редовна 43-та седница со која претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.   На оваа седница се работеше со однапред утврден дневен ред од 34 точки, а исто така oд страна на Советниците беа разгледани и усвоени голем број на...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 41. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Членовите на советот вчера расправаа по 10 точки од дневниот ред на 41. седница.     Беше изгласана измената и дополнувањето на Програмата за изработка на урбанистички планови на подрачјето на нашата општина, а истотака и измената и дополнувањето на Програмата за уредување на градежно земјиште, одржување на...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 36. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Во салата на Советот на општина Радовиш денес беше одржана 36та седница на Советот на општина Радовиш. На оваа седница се работеше со претходен донесен дневен ред од 8 точки, а седницата ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски.   На оваа 36. седница исто така беа поставувани...

Прочитај повеќе

35. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес во салата на Советот на општина Радовиш беше одржана 35та седница на Советот на општина Радовиш. На оваа седница се работеше со претходен донесен дневен ред од 33 точки, а со седницата заседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.   Советниците ги разгледаа и освоија голем број на...

Прочитај повеќе