If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-12,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

34.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш ја одржа 34-та седница, во која беа разгледани и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот.   Седницата ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 75 точки....

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 33-та СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш ја одржа својата редовна 33-та седница со која претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.   На оваа седница се работеше со однапред утврден дневен ред од 12 точки, а исто така oд страна на Советниците беа разгледани и усвоени голем број на предлог...

Прочитај повеќе

31. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата 31-та седница, во која беа разгледани и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот.   Седницата ја водеше Претседателот на Советот, Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 55точки....

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 29.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес беше одржана 29-та седница на Советот на општина Радовиш, а ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски.   Дневениот ред на оваа седница се  состоеше од 55 точки. а исто така беа разгледани и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот.   На седницата се поставуваа...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 25.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес во салата на Советот на општина Радовиш се одржа 25-та редовна седница на Советот на општина Радовиш.   Со оваа седница претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 44 точки.   Исто така на оваа седница се поставија и советнички...

Прочитај повеќе

24.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш ја одржа 24-та седница, во која беа разгледани и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот.   Седницата ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 34 точки. На оваа седница се...

Прочитај повеќе

ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес се одржа 23-та итна седница на Советот на општина Радовиш на која се донесе предлог Одлука за утврдување потреба од проценка на штета од елементарната-атмосферска непогода која се случи во општина Радовиш....

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 22-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес со почеток од 12.00 часот во салата на Советот беше одржана 22-та седнциа на Советот на општина Радовиш.   Со седницата претседаваше Претседателот на Советот-Никола Миовски, а се работеше со однапред утврден дневен ред од 40 точки....

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 21-та СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес со почеток од 12 часот Советот на општина Радовиш ја одржа својата редовна 21-ва седница со која претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.   На оваа седница се работеше со однапред утврден дневен ред од 24 точки, а исто така беа поставени и одговорени повеќе советнички...

Прочитај повеќе