If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 29.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
9607
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9607,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 29.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

December 06, 2014

Категорија

Вести, Совет

Денес беше одржана 29-та седница на Советот на општина Радовиш, а ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски.

 

Дневениот ред на оваа седница се  состоеше од 55 точки. а исто така беа разгледани и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот.

 

На седницата се поставуваа и советнички прашања на кои одговраше Градоначалникот Сашко Николов.