If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА КООРДИНАТОР ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ И ПОДДРШКА
9610
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9610,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА КООРДИНАТОР ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ И ПОДДРШКА

Дата

December 05, 2014

Категорија

Известување, Соопштенија

О Г Л А С

За вработување на Координатор за одржлив развој и поддршка на приватен сектор во рамките на проектот „Формирање на Бизнис Центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Југоисточниот плански регион”

Врз основа на член 22 и член 23 од Законот за работни односи (Пречистен текст ”Сл. Весник на РМ” бр.145/2014), член 7 став 1 алинеја 4 од Одлуката за основање на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, а согласно Проектот „Формирање на Бизнис Центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Југоисточниот плански регион” потпишан помеѓу Центарот за развој на ЈИПР и УНДП бр.08-599/1 од 13.11.2014 год. и Одлуката за вработување од 05.12.2014 година, Раководителот на Центарот, објавува


Оглас за вработување на Координатор за одржлив развој и поддршка на приватен сектор во рамките на проектот – 1 извршител на определено време