If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | АСФАЛТИРАЊЕ НА БУЛЕВАРОТ ВО РАДОВИШ
15238
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15238,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

АСФАЛТИРАЊЕ НА БУЛЕВАРОТ ВО РАДОВИШ

Дата

November 22, 2018

Категорија

Вести

Aсфатирање на булеварот Александар Македонски во Радовиш, каде што беше отстранет претходно оштетениот слој.

 

Регионалниот пат (R1300) Радовиш-Подареш ќе биде реконструиран и саниран според проектот во кој е вклучена целосна реконструкција и рехабилитација долж целата траса од 9,8 км. почнувајки од раскрсницата пред Ињево па се до село Подареш, кој во изминатиот период и сеуште се работи.