If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ВЕЧЕР НА МЛАДИ ПОЕТСКИ И МУЗИЧКИ ТАЛЕНТИ
8781
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8781,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ВЕЧЕР НА МЛАДИ ПОЕТСКИ И МУЗИЧКИ ТАЛЕНТИ

Дата

July 17, 2014

Категорија

Вести, Култура

Во Центарот за Култура “Ацо Караманов” во Радовиш, а во склоп на програмата од овогодишното “Радовишко културно лето 2014” вчера се одржа “Вечер на млади поетски и музички таленти”.

 

Настап на оваа музичко-поетска вечер имаа преку 25 млади поети и музичари кои со своите изведби успеаа да го задржат вниманието на присутните во преполната сала на ЦК “Ацо Караманов”.

Инаку оваа прекрасна програмска содржина од “Радовишкото културно лето 2014” е дел од проектот а носители се професорите Гордана Здравкоска и Анита Ципушева.

 

Радовишко Културно лето е манифестација под покровителство на Советот на општина Радовиш и Градоначалникот Сашко Николов, а во организација на ЦК “Ацо Караманов” и Општина Радовиш.