If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ВТОРА СЕСИЈА ОД “ФОРУМОТ ВО ЗАЕДНИЦАТА”
9523
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9523,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ВТОРА СЕСИЈА ОД “ФОРУМОТ ВО ЗАЕДНИЦАТА”

Дата

November 19, 2014

Категорија

Вести

Вчера беше одржана втората сесија од проектот Форуми на заедниците-Буџетски форум. На буџетскиот форум присуствуваа над  80 граѓани кои активно се вклучија во спроведувањето на предвидените активности и дискусии.

 

Имено, на втората работна сесија за буџетскиот форум се разговараше за приходите и расходите во општинскиот буџет при што присутните имаа можност да ги изнесат своите ставови поделени во 9 работни групи.

 

Воедно се дефинираа насоките за одржувањето на третата работна форумска сесија која е предвидено да се одржи на 26.11.2014 година на истото место во исто време.