If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОДЕЛЕНИ НОВИ РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕНИТЕ ОБЈЕКТИ
8614
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8614,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДОДЕЛЕНИ НОВИ РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕНИТЕ ОБЈЕКТИ

Дата

July 08, 2014

Категорија

Тековни Проекти

Во салата на Советот на општина Радовиш денес Градоначалникот г-дин. Сашко Николов им ги додели решенијата на сопствениците кои доставиле барања за легализација на бесправно изградените објекти.

 

Инаку со оваа доделување на решенијата за легализација на бесправно изградените објекти општина Радовиш ја заокружува бројката со над 1.200 издадени решенија на сопствениците на овие објекти од вкупно 4.356 поднесени барање во предходно утврдениот рок.

 

Градоначалникот Сашко Николов истакна дека со зголемената динамика на работа сите предмети на кои имаат поднесено барања за легализација во наредниот период ќе бидат решени.