If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА УЛИЦАТА ВО УБ 15 ВО РАДОВИШ
14949
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14949,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА УЛИЦАТА ВО УБ 15 ВО РАДОВИШ

Дата

October 02, 2018

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Деновиве започна реализацијата на проектот за изградба на улица бр. 4 во УБ 15 во Радовиш, каде што ќе биде опфатена исто така и изградба на атмосферска, водоводна и канализациона мрежа на оваа улица бр. 4.,  и дел од улица бр. 3. Должината е 180 метри.

 

Инвеститор на овој проект кој е во вредност од 5,5 милиони денари е општина Радовиш, изведувач на работите е Алфа Инжинеринг.