If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАПОЧНА СО РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЕКТОТ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ВО ООУ„ОРЦЕ НИКОЛОВ“- С.ИЊЕВО
17071
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17071,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАПОЧНА СО РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЕКТОТ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ВО ООУ„ОРЦЕ НИКОЛОВ“- С.ИЊЕВО

Дата

November 25, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Започнаа градежните активности за подобрување на енергетската ефикасност на зградата на основното училиште „Орце Николов“ во село Ињево како дел од проектот „3Еm“ финансиран од програмата за прекугранична соработка со Грција.

 

Проектот има за цел да развие целосно функционален систем за енергетска ефикасност во основното училиште со имплементирање на нов систем за греење, нова термофасада со нови врати и прозорци како и реконструкција на дел од кровната конструкција.

 

Проектот е финансиран од ЕУ преку “ИПА фондовите”. Вкупниот буџет на проектот изнесува 1.419.375.80 евра, додека вкупниот буџет на Општина Радовиш како партнер, изнесува 288.520.00 евра.