If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗБОР НА СОВЕТИ НА МЕСНА САМОУПРАВА ВО УРБАНИТЕ-МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ
13628
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13628,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗБОР НА СОВЕТИ НА МЕСНА САМОУПРАВА ВО УРБАНИТЕ-МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ

Дата

January 30, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 


И З В Е С Т У В А Њ Е

 

Се известуват граѓаните на Општина Радовиш дека врз основа на чл.84 од Законот за локална самоуправа,чл.21 ст.1 точка 43 од Статутот на општина Радовиш и донесена Одлука на Советот на општина Радовиш на ден 22.12.2017 година, во месец февруари и март ќе биде одржан Избор на Совети на месна самоуправа во Урбаните-Месни заедници на општина Радовиш на кои им е истечен мандатот.

 

pdf-icon (Погледни или Превземи)

Распоред за избор на Совети на месна самоуправа во Урбаните-Месни заедници на општина Радовиш