If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВРШЕН УВИД НА ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ПОДАРЕШ-СМИЉАНЦИ
16739
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16739,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВРШЕН УВИД НА ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ПОДАРЕШ-СМИЉАНЦИ

Дата

September 12, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Градоначалникот Конзулов изврши увид во градежните активности на локалниот пат Подареш-Смиљанци, односно од мостот на Смиљанска река до центарот на селото.

 

Се работи на асфалтирање на патот кој е во должина од 2.7 км. Градежните работи се очекуваат да завршат во наредните 7 дена. Вкупната вредност на проектот изнесува 25.500.000 денари.