If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИНФОРМАТИВЕН СОСТАНОК 5. КОМПОНЕНТА “ИПА-ИПАРД” ПРОГРАМА
9539
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9539,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИНФОРМАТИВЕН СОСТАНОК 5. КОМПОНЕНТА “ИПА-ИПАРД” ПРОГРАМА

Дата

November 24, 2014

Категорија

Вести

Во салата на Советот на општина Радовиш се одржа информативен состанок на тема 5. компонента на ИПА-ИПАРД на кој состанок беа поканети да земат учество претставници од различни занаети (занаетчии) од општина Радовиш.

 

На информативниот состанок беа презентирани можностите за искористување на неповратни средства од ИПАРД програмата, конкретно мерката 302 од страна на општина Радовиш и здружението Современ Фармер од Радовиш.