If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ШЕСТОНОЕМВРИСКИ НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА ЗА 2014 ГОДИНА
9225
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9225,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ШЕСТОНОЕМВРИСКИ НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА ЗА 2014 ГОДИНА

Дата

October 08, 2014

Категорија

Вести, Соопштенија

Општина Радовиш распишува Конкурс за доделување на традиционалните Шестоноемвриски награди и признанија за 2014 година.

 

На овој конкурс може да се јават сите заинтересирани физички и правни лица, организации од невладиниот сектор , образовни, спортски и културни установи и останати асоцијации на граѓани од општина Радовишсо сите сфери на општествениот и стопанскиот живот на општина Радовиш кои што постигнале вонредни резултати и успеси во својата дејност во 2014 година.

 

pdf_icon_50   КОНКУРС