If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОБЈАВЕН ОГЛАС ЗА ИНВЕСТИЦИИ И НАБАВКА НА ЗЕМЈОДЕЛСКА МЕХАНИЗАЦИЈА
10632
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10632,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОБЈАВЕН ОГЛАС ЗА ИНВЕСТИЦИИ И НАБАВКА НА ЗЕМЈОДЕЛСКА МЕХАНИЗАЦИЈА

Дата

July 07, 2015

Категорија

Известување

 Земјоделците од радовишко директно ќе  бидат информирани за нови можности за добивање на земјоделска механизација

 

 

Објавен е нов оглас за инвестиции за модернизирање на земјоделски стопанства, односно набавка на потребна земјоделска механизација од страна на Агенцијата за подршка во земјоделството и руралниот развој.

 

Општина Радовиш претставена со свој тим на терен  ова година ќе ги насочи земјоделците заинтересирани за аплицирање.

 

Деновиве ќе започнат посети на терен во секое село каде на директни средби со земјоделците ќе им бидат објаснети сите услови и начин на поднесување на документи. 

 

pdf_icon_50  ЈАВЕН ПОВИК  (превземи)