If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 21-та СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
7705
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7705,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 21-та СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Категорија

Совет

Денес со почеток од 12 часот Советот на општина Радовиш ја одржа својата редовна 21-ва седница со која претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.

 

На оваа седница се работеше со однапред утврден дневен ред од 24 точки, а исто така беа поставени и одговорени повеќе советнички прашања од страна на Градоначалникот Сашко Николов.

 

Исто така од страна на Советниците беа разгледани и усвоени голем број на предлог одлуки од комисиите при Советот на општина Радовиш.