If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 43 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
11139
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11139,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 43 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

November 16, 2015

Категорија

Совет

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата редовна 43-та седница со која претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.

 

На оваа седница се работеше со однапред утврден дневен ред од 34 точки, а исто така oд страна на Советниците беа разгледани и усвоени голем број на предлог одлуки од комисиите при Советот на општина Радовиш. На седницата на Советот од страна на Советниците се поставија и повеќе прашања на кој одговор даде Градоначалникот Сашко Николов.