If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 54 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
18003
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18003,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 54 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

March 17, 2021

Категорија

Вести, Известување, Совет

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 54 итна седница.

 

 

Итноста на седница беше поради дополнителни сознанија дека е скратен рокот за доставување на Одлука за давање согласност за упис на ученици во прва година во СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш за учебната 2021/2022 година, како и воведување на некои промени поврзани со примената на дуално образование во паралелките од стручна настава во геолошко рударска и металуршка струка со звање профил техничар.

 

 

Оваа точка беше единствена на дневниот ред и беше едногласно усвоена и донесена од страна на присутните советници.