If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА XIII И XIV-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
14547
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14547,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА XIII И XIV-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

June 20, 2018

Категорија

Вести, Совет

Денес Советот на општина Радовиш ја одржа својата 13-та и 14-та Итна седница, На почетокот итноста на овие седници ги образложи Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.

 

На 14-та седница  се работеше со единствената точка од Дневниот ред – Информација за невремето во општина Радовиш кое се случи во текот на вчерашниот ден 19.06.2018 година, во текот на попладневните часови, додека 13-та седница имаше четири Предлог-одлуки и Предлог-програми кои советот ги разгледуваше.