If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОПШТИНА РАДОВИШ СО УШТЕ ЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ЗДРАВНИОТ ДОМ ОД РАДОВИШ
9542
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9542,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОПШТИНА РАДОВИШ СО УШТЕ ЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ЗДРАВНИОТ ДОМ ОД РАДОВИШ

Дата

November 25, 2014

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Деновиве сме сведоци на интензивни работи околу реконструкцијата на фасадата на ЈЗУ Здравен дом од Радовиш, како дел од проектот за подобрување на енергетската ефикасност, а надоврзување на низата од заедничките проекти помеѓу општина Радовиш и ЈЗУ Здравен дом.

 

Со цел да создадеме подобри услови за нега и заштита на граѓаните ја реализираме и оваа инвестиција од проектот за реконструкција на фасадата, а со цел дополнително зголемување на енергетската ефикасност. Во последната година реализиравме доста капитални инвестиции во Здравниот дом, се реконструираше зградата за консултативно специјалистичката амбуланта, се промени целокупната столарија, беше набавен современ еко ЗД апарат – истакна Сашко Николов – Градоначалникот на општина Радовиш.

 

Идеите и проектите не би биле реализирани доколку не постои соработка со општината и Градоначалникот, затоа да искажам благодарност до Градоначалникот Николов и Советот што секогаш наоѓаат разбирање за здравството и се вклучија да инвестираат во ЈЗУ Здравен дом Радовиш. Со оваа завршна фаза на реконструкција на фасадата се заокружува целиот проект за енергетска ефикасност – истакна Ванчо Ристов,  Директор на ЈЗУ Здравен Дом Радовиш.