If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТОВ ГО ПОСЕТИ НОВИОТ ПРИСТАПЕН ПАТ
18401
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18401,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТОВ ГО ПОСЕТИ НОВИОТ ПРИСТАПЕН ПАТ

Дата

November 19, 2021

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов изврши увид на новиот пристапен пат од населеното место Штурово до новото планирано излетничкото место во склоп на размножувалиштето на диви животни.

 

 

Овој заеднички проект на општина Радовиш и Ловното друштво „Готен“ е со цел заштита на животните, поттикнување на ловниот туризам и слично, а во иднина со нови заеднички инвестиции да прерасне и во една туристичка атракција која ќе привлече туристи од целиот регион.