If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРАШАЛНИК ЗА СОБИРАЊЕ НА ПРЕДЛОЗИ ЗА БУЏЕТ НА ЕЛС РАДОВИШ ЗА 2021 ГОДИНА
17749
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17749,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРАШАЛНИК ЗА СОБИРАЊЕ НА ПРЕДЛОЗИ ЗА БУЏЕТ НА ЕЛС РАДОВИШ ЗА 2021 ГОДИНА

Дата

November 13, 2020

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Почитувани,

Општина Радовиш согласно насоките добиени од страна на Министерството за финансии, а врз основа на Законот за Буџети и Законот за финансирање на единиците на локалната самоуправа го започна процесот на изработка на нацрт-буџетот за 2021 година.

Со цел да се активираат жителите во процесот на креирање на буџетот на општината и да се алоцираат средствата во согласност со нивните потреби, креиран е прашалник преку кои жителите ќе можат да партиципираат во утврдување на приоритетите во Буџетот на Општина Радовиш за 2021 година.

Прашалникот се состои од неколку кратки прашања и истиот нема да ви одземе повеќе од 10 минути.

Општина Радовиш однапред Ви се заблагодарува за вашето одвоено време.


Прашалник за собирање на предлози за Буџет на ЕЛС Радовиш за 2021 година