If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЕМ НА ДЕЧИЊАТА ПО ПОВОД „НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО“
14964
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14964,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЕМ НА ДЕЧИЊАТА ПО ПОВОД „НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО“

Дата

October 03, 2018

Категорија

Вести

По повод „Недела на детето“ денес Градоначалникот Герасим Конзулов денес имаше пријатно изненадување од посетата на дечињата од детската градинка „Ацо Караманов“.

 

Дечињата од големата група од објектот Управна зграда, нивната воспитувачка и негователка заедно со Директорката Љупка Тренчева ја посетија општината каде што беа топло пречекани од страна на Градоначалникот Конзулов и се запознаа со институцијата Градоначалник и неговите надлежности.

 

Дечињата пријатно го изненадија градоначалникот со песничка посветена за таткото на градот, детската изработка со детските права, детски часовник како симбол за нивна набргу повторна средба.

 

Со детските песни пораки и прашања дечињата ја пренесоа пораката за среќно и безгрижно детство.