If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЕМ НА ЛИЦАТА ПО ПОВОД БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ
17265
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17265,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЕМ НА ЛИЦАТА ПО ПОВОД БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ

Дата

January 24, 2020

Категорија

Вести

Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов, денес одржа прием на лицата кои за празникот Богојавление – Водици ги фатија светите крстови во населените места во општина Радовиш.

 

Посакувајќи им многу здравје, среќа, бериќет и успеси на секое поле, Градоначалникот на лицата им подари 10” Таблети.

Наградени беа следните момчиња :

  1. Раде Ефтимов (Раклиш)
  2. Васе Василев (Ораовица)
  3. Христијан Коцев (Подареш)
  4. Филип Митев (Јаргулица)
  5. Мите Темчев (Покрајчево)
  6. Кристијан Ефремов (Злеово)
  7. Филип Митев (Калугерица)

 

Инаку подарокот (ЛЦД Телевизор) за лицето Стојанче Вучковски, кое го фати крстот во Радовиш, беше доделен на самиот настан на 19.01.2020 год.