If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОЕКТНА ЗАДАЧА ЗА НАДЗОР ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ КАЛУЃЕРИЦА-ПОДАРЕШ
10882
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10882,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОЕКТНА ЗАДАЧА ЗА НАДЗОР ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ КАЛУЃЕРИЦА-ПОДАРЕШ

Дата

September 18, 2015

Категорија

Соопштенија

 

ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ – (MSIP)

Договори за заем бр. 8158-MK

Идентификациски број на проект: P096481

 

ТЕХНИЧКА ПОМОШ: НАДЗОР ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛЕН ПАТ КОЈ ГИ ПОВРЗУВА СЕЛАТА КАЛУЃЕРИЦА И ПОДАРЕШ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

 

Владата на Република Македонија – Министерство за финансии, има добиено заем од Меѓународната банка за обнова и развој – Светска банка во износ од 75 милиони долари за имплементација на Проектот за подобрување на општинските услуги (МСИП) и во согласност со условите од договорите има намера дел од средствата од договорот за под-заем со општина Радовиш да ги насочи за плаќање по договор за надзор за изградба на локален пат кој ги поврзува селата Калуѓерица и Подареш во општина Радовиш .

 

Консултантските услуги (“услуги”) опфаќаат надзор и контрола на градежни работи за изградба  на локален пат кој ги поврзува селата Калуѓерица и Подареш во општина Радовиш .Ангажманот завршува на 30 ноември 2016 година. Подетални информации во однос на потребните квалификации може да се најдат на следниот линк:

pdf_icon_50 ПРОЕКТНА ЗАДАЧА  (превземи)