If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТЕН ПРАВЕЦ РАДОВИШ-СТРУМИЦА
16758
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16758,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТЕН ПРАВЕЦ РАДОВИШ-СТРУМИЦА

Дата

September 13, 2019

Категорија

Тековни Проекти

Рехабилитација односно санирање на дел од регионалниот патен правец Радовиш-Струмица од клучка Радовиш до клучка Воиславци (Благој Туфанов) кој порано е изработен со послаб квалитет, во должина од 4,5 km.

 

Се отстранува дел од асфалтниот слој, се корегира равноста и ќе се постави нов слој од асфалт со дебелина 6+5=11 cm.

 

Оваа рехабилитација е финансирана од ЈП за државни патишта – ЈПДП.