If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА VIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
13908
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13908,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА VIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

March 14, 2018

Категорија

Совет, Спорт

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на VIII- Итна седница на Советот на општина Радовиш.

Седницата ќе се одржи на 15.03.2018 година (Четврток) со почеток од 14.30 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.