If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXXVII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
17180
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17180,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXXVII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

December 04, 2019

Категорија

Вести, Известување, Совет, Соопштенија

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXXVII седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 06.12.2019 година (ПетокСреда) со почеток од 14.00 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

download  РЕШЕНИЕ