If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СИНТЕЗЕН ПЛАН СО ТАБЕЛАРЕН И ГРАФИЧКИ ДЕЛ ЗА УБ 8 РАДОВИШ
18410
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18410,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СИНТЕЗЕН ПЛАН СО ТАБЕЛАРЕН И ГРАФИЧКИ ДЕЛ ЗА УБ 8 РАДОВИШ

Дата

November 24, 2021

Категорија

Известување, Соопштенија

Конечен предлог план за измена и дополнување на Детален урбанистички план за УМ А-дел од УБ 8 во Радовиш, во општина Радовиш.
Овој УБ е на локација: Под бензинскапа пумпа на Макпертол, покрај река Сушица и регионалниот патен правец Радовиш-Струмица. Планскиот опфат е 8,58 ха. изработен од Вектро 90 Дооел Струмица.