If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СООПШТЕНИЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ
11655
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11655,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СООПШТЕНИЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ

Дата

May 27, 2016

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија, Спорт

Почитувани сограѓани,

Согласно Правилникот за користење и одржување на двојните тениските терени.) ве известуваме дека, почнувајќи од 30.05.2016 год. Понеделник, терените можат да бидат користени рекреативно од граѓаните на општина Радовиш, според пропишаните услови во самиот Правилник.

Ги замолуваме сите граѓани кои ќе ги користат терените за: навремено резервирање на термините, совесно однесување за време на користењето како и грижливо чување на инвентарот и реквизитите на терените.

Со почит.