If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОСТАНОК СО НВО СЕКТОРОТ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ
9656
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9656,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОСТАНОК СО НВО СЕКТОРОТ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

December 15, 2014

Категорија

Вести

Во саботата во Салата на Советот на општината беше одржан состанок помеѓу граѓанските организации и вработените во  одделението за ЛЕР, на кој состанок беа презентирани можностите за аплицирање на три отворени повика за добивање на финансиски средства за реализација на проектни идеи на територијата на општина Радовиш.

 

Од страна на одделението за ЛЕР беше понудена отворена соработка и помош при подготовката на проектната документација доколку некоја организација има интерес да аплицира на истите.

 

Покрај тоа присутните беа запознаени со можностите за финансирање на нивни проекти од буџетот на општина Радовиш за 2015 год., а истотака имаа можност да дадат свои предлози, идеи  и мислења поврзани со моменталната состојба на заедничката соработка помеѓу општината и граѓанските организации и подобрување на истата во иднина.