If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СТАРИОТ МОСТ – СТАРО НОВ СИМБОЛ НА РАДОВИШ
10419
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10419,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СТАРИОТ МОСТ – СТАРО НОВ СИМБОЛ НА РАДОВИШ

Дата

May 28, 2015

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

СВЕЧЕНО ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА РЕНОВИРАНИОТ СТАР МОСТ ВО РАДОВИШ

Мостот симбол на Радовиш кој ги спојува минатото и сегашноста на градот и кој ќе биде нов препознатлив белег на Градот во иднината – свечено е пуштен во употреба.

 

Реновираниот мост е ново прекрасно здание комплетно реновирано со високо квалитетен травертин камен и осветлен со квалитетно и економично лед осветлување.

 

Мостот во употреба го пушти Градоначалникот Сашко Николов и Претседателот на Советот Никола Миовски.

 

Овој некогашен и сегашен симбол на Радовиш ке биде уште еден бисер во туристичката карта на градот наш убав по кој во иднина ке се распознава Радовиш– истакна Градоначалникот Сашко Николов.