If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ТЕРМИН ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ ЗА ДОБИВАЊЕ СЕРТИФИКАТ ЗА АВТОТАКСИ ВОЗАЧ
9566
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9566,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ТЕРМИН ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ ЗА ДОБИВАЊЕ СЕРТИФИКАТ ЗА АВТОТАКСИ ВОЗАЧ

Дата

November 28, 2014

Категорија

Вести, Соопштенија

С О О П Ш Т Е Н И Е

ЗА ТЕРМИН ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ ЗА ДОБИВАЊЕ СЕРТИФИКАТ ЗА АВТОТАКСИ ВОЗАЧ

Соглaсно член 8-з од Законот за превоз во патниот сообраќај („Службен весник на Република Македонија“ број 68/04,127/06,114/09, 83/10, 140/10, 17/11, 53/11, 6/12, 23/13, 120/13, 163/13, 187/13, 42/14 и 112/14) и член 4 од Правилникот за постапката и програмата за полагање на испитот за добивање сертификат за автотакси возач, формата и содржината на уверението за положен испит и на сертификатот за автотакси возач, („Службен весник на Република Македонија“ бр.98/14).

 

Општина Радовиш закажува испити за полагање на испитот за добивање сертификат за автотакси возач на 3 декември 2014 година (среда) во 15.30 и 17.30 часот. Испитот ќе се одржи во просториите на Авто-школа ,,СТАРТ,, во Радовиш.

 

Пријавувањето за полагање на испитот се врши со поднесување пријава до Општина Радовиш најдоцна 2 дена пред одржувањето на испитот.

                                                                                                                           Општина Радовиш