If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ТРЕТА ФОРУМСКА СЕСИЈА
9552
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9552,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ТРЕТА ФОРУМСКА СЕСИЈА

Дата

November 26, 2014

Категорија

Вести

Денес беше одржана третата сесија од проектот Форуми на заедниците-Буџетски форум на општина Радовиш.

 

На оваа работна форумска сесија беа презентирани предлозите од работната група, а беше отворена дискусија со усвојување на предлозите. Потоа беше презентирана Програмата на ЛЕР, Програмата за Спорт во општина Радовиш, како и програмите за Социјална заштита и култура.

 

На крајот од третата форумска сесија се утврдија следните чекори и инструкции за работната група.

 

На буџетскиот форум присуствуваа над  80 граѓани кои активно се вклучија во спроведувањето на предвидените активности и дискусии, при што присутните имаа можност да ги изнесат своите ставови поделени во 9 работни групи.