If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УШТЕ ЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ИНФРАСТРУКТУРАТА И СПОРТОТ ВО РАДОВИШ
8962
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8962,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УШТЕ ЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ИНФРАСТРУКТУРАТА И СПОРТОТ ВО РАДОВИШ

Дата

August 07, 2014

Категорија

Реализирани Проекти, Спорт

Завршуват работите околу изградбата и опремување на спортската сала во ООУ Крсте Петков Мисирков во Радовиш.

 

Со стартот на новата учебна година од Септември учениците ќе ги имаат најсовремените услови за работа и одржувње на часовите по спорт. Инаку новата спортска сала е опремена со најмодера опрема и сите потребни спортски реквизити.

 

Изградбата на спортската сала е уште едно остварено ветување на Градоначалникот Сашко Николов и општина Радовиш, оваа инвестиција е реализирана благодарение на подршката и соработката со Владата на Република Македонија. Општина Радовиш по инвестициите во инфраструктурата и воопшто во спортот станува лидер во Република Македонија.