If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА СПОРТИСТ, СПОРТСКА ЕКИПА И ТРЕНЕР ЗА 2015 ГОДИНА
11279
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11279,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА СПОРТИСТ, СПОРТСКА ЕКИПА И ТРЕНЕР ЗА 2015 ГОДИНА

Дата

January 13, 2016

Категорија

Вести, Известување, Спорт

 

Ј А В Е Н  П О В И К

за предлагање на кандидати за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2015 год.

како и за спортски работник за повеќегодишна работа

  1. Комисијата за култура, образование и спорт ги повикува сите спортисти и спортски екипи од општина Радовиш, кои имаат остварено спортски успеси во текот на 2015-та година, да пријават кандидати на Јавниот повик.
  2. Поднесената пријава треба да биде потпишана и заверена од страна на овластеното лице на Спортскиот клуб или здружението кои го пријавуваат спортистот, спортската екипа, тренерот и спортскиот работник.

Во пријавата треба да бидат наведени постигнатите резултати во поединечна или во екипна конкуренција во 2015-та година, а во прилог да бидат приложени докази за истите  (копија од диплома, фотографија, извештај од федерација и сл.).

  1. Рокот за доставување на пријавите е 10 (десет) дена од денот на објавувањето на Јавниот повик, заклучно со 25.01.2016 год.

 

pdf-icon   ЈАВЕН ПОВИК (превземи)