If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК (за избор на членови на Советот на млади во општина Радовиш)
9898
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9898,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК (за избор на членови на Советот на млади во општина Радовиш)

Дата

January 16, 2015

Категорија

Известување, Соопштенија

Ј А В Е Н  П О В И К

 

за избор на членови на Советот на млади во општина Радовиш

Се покренува постапка за избор на членови на Совет на млади во општина Радовиш. Советот на млади е советодавно тело на општина Радовиш и се основа со цел активно вклучување на младите во јавниот живот и подобрување на нивната положба. Во Советот на млади можат да бидат избрани млади лица на возраст од 15 до 29 години со постојано место на живеење на територијата на општина Радовиш.  Советот на млади на општина Радовиш брои 5 (пет) членови.

 

 

pdf_icon_50 (превземи)

– ЈАВЕН ПОВИК 

– Oбразец СМ 1

– Oбразец СМ 2