If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ДЕЛ ОД РЕЧНИТЕ КОРИТА НА ИЊЕВСКА РЕКА И РЕКА СУШИЦА
10779
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10779,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ДЕЛ ОД РЕЧНИТЕ КОРИТА НА ИЊЕВСКА РЕКА И РЕКА СУШИЦА

Дата

July 28, 2015

Категорија

Вести, Известување

Ј  А  В  Е  Н     П  О  В  И  К

За чистење на дел од речните корита на Ињевска река L=5000  м. и речно корито на река Сушица L=5000 м

Предмет на повикот

Предмет на јавниот повик е ангажирање на градежна механизација за чистење на речните корита согласно Одлуката на Владата на Република Македонија за отстапување на нафтени деривати од задолжителните резерви на нафта и нафтени деривати на Министерството за животна средина и просторно планирање бр.42-4525/1 од 05.05.2015  година и Акциониот план за чистење на речни корита, општина Радовиш и тоа: Ињевска река L=5000  м. и речно корито на река Сушица L=5000 м

 

pdf_icon_50 ЈАВЕН ПОВИК  (превземи)