If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВА КОМУНАЛНА ОПРЕМА ЗА ЈП ПЛАВАЈА ВО ВРЕДНОСТ ОД 5.8 МИЛ. ДЕН.
15181
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15181,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВА КОМУНАЛНА ОПРЕМА ЗА ЈП ПЛАВАЈА ВО ВРЕДНОСТ ОД 5.8 МИЛ. ДЕН.

Дата

November 08, 2018

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Со цел обезбедување на квалитетни и ефикасни комунални услуги за потребите на граѓаните, градоначалникот Герасим Конзулов изврши примопредавање на нова градежна машина – универзален ровокопач утоварувач, како и промоција на специјалното комунално возило за собирање и транспорт на смет-донација од рудникот Бучим.

 

 

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА