If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОБЈАВА ЗА ПРОДАЖБА НА ПОДВИЖНИ СТВАРИ-ДРВНА МАСА
15192
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15192,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОБЈАВА ЗА ПРОДАЖБА НА ПОДВИЖНИ СТВАРИ-ДРВНА МАСА

Дата

November 09, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Објава бр.1/2018     

За продажба на подвижни ствари-дрвна маса (канадска топола,црна топола,багрем,врба , орев,евла,црница и кисело дрво ) по пат на електронско јавно наддавање (прва објава)

 

1.Предмет на продажба по пат на електронско јавно наддавање:

-Дрвна маса од канадска топола-202 дрвја ,црна топола-8 дрвја,багрем-57 дрвја,врба-11 дрвја, орев-4 дрвја,црница-1 дрво,евла-1 дрво и кисело дрво-3 дрвја односно вкупно 287 дрвја кои се лоцирани во урбан опфат по текот на коритото на Ињевска Река во село Ињево (к.п.бр.7532/1, КО Ињево,Имотен лист број 100006,227-дрвја) и по текот на коритото на Ораовичка река во рамките на урбаниот опфат на село Ораовица (к.п.бр.866/1,КО Ораовица, Имотен лист број 4865,60 -дрвја);

2.Податоци за дрвната маса од канадска топола, црна топола, багрем, врба, орев, евла,црница и кисело дрво, во урбан опфат на Ињевска река и Ораовичка река:

 

 

 

pdf-icon  (Погледни или превземи)