If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОСЕТA НА ДЕЖУРНИТЕ СЛУЖБИ КОИ РАБОТАТ ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ
18627
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18627,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОСЕТA НА ДЕЖУРНИТЕ СЛУЖБИ КОИ РАБОТАТ ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ

Дата

December 31, 2021

Категорија

Вести

На новогодишната ноќ, одредени служби морат професионално да се грижат за безбедноста и здравјето на граѓаните на општина Радовиш.
Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов и Претседателката на Советот Моника Ристевска, како дел од новогодишните активности ги посетија дежурните служби во Територијалната противпожарна единица, во Итната помош при Јавната здравствена установа и дежурните службеници од Одделението за внатрешни работи – Радовиш.

Во знак на благодарност и успешна соработка со ЕЛС општина Радовиш, и посакувајќи им што помалку активности во новогодишната вечер, на сите дежурни службеници им подариja паметни часовници.